Kerstconcert in Mariaparochie nu op vrijdagavond

Foto:

Het traditionele en sfeervolle Kerstconcert in de kerk te Mariaparochie/Harbrinkhoek vindt ditmaal plaats op vrijdag 19 december. De organisatie hoopt weer vele bezoekers te mogen ontvangen. Bij binnenkomst zullen midwinterhoornblazers het toegestroomde publiek verwelkomen.

In de prachtig versierde kerk, ook bekend van de Levende Kerststal, zullen de diverse deelnemers trachten de bezoekers in een goede kerststemming te brengen. De organisatoren van het dames- en herenkoor hebben een programma kunnen samenstellen voor een gevarieerde concertavond:
  • Vanaf 19.45 uur zal Muziekvereniging De Eendracht o.l.v. dirigent Gerard Grobben de bezoekers verwelkomen met stemmige kerstmuziek.
  • Vanaf 20.00 uur zullen er afwisselend optredens zijn van het Dames- en Herenkoor o.l.v. dirigent Ben Hulshof en organist Henny Olthof, het kinderkoor De Nachtegaaltjes o.l.v. dirigent Ine Morshuis, Anne Lenferink en Muziekvereniging De Eendracht.
  • Violist Peter Ligtermoet zal begeleid door pianist Henny Olthof de aanwezigen meevoeren o.a. in melodieën van A. Vivaldi en J.S. Bach-Gounod.
  • Ter afsluiting van het concert zal in de kerk nogmaals ’n Oalen roop klinken.
  • Tot slot is er voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van warme Chocolademelk en Glühwein.