Traditionele Midwinterhoornwandeling op laatste zondag van het jaar

Wat hebben stamppot, gezellige muziek, midwinterhoorns en wandelen met elkaar gemeen? Tijdens de jaarlijkse Midwinterhoornwandeling van stichting Sportief Bewegen Natuurlijk uit Tubbergen zullen deelnemers dit ervaren.

Al wandelend zullen zij genieten van het schitterende glooiende essenlandschap en het stroomdalgebied van de Mosbeek aan de randen van Vasse.
Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien na alle drukte rondom de kerstdagen en te genieten van deze prachtige omgeving. Onderweg kunnen deelnemers tegen een kleine vergoeding (€ 1 per glas/beker) genieten van een heerlijk glas warme Glühwein of een beker chocolademelk.
Bij start en finish klinken de melancholische klanken van de midwinterhoorns, welke in de adventstijd verschillende gebeurtenissen aankondigen. Het popkoor Tuesday Fever zal weer een gezellig optreden verzorgen bij de finishplaats.
Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 6 km, 10 km of 15 km.
Starten kan tussen 10.30 uur en 14.00 uur bij hotel/café/restaurant Tante Sien aan de Denekamperweg 210 te Vasse.
Kosten voor deelname
Volwassenen: €3 (leden van de wandelbond: €2)
Kinderen van de basisschool (onder begeleiding): €1,50
Stamppotbuffet
Na afloop is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een stamppotbuffet bij Tante Sien. Wie hiervan gebruik wil maken, dient vóór 27 december contact op te nemen met het bedrijf via tel. 0541-680208.
Voor verdere informatie: www.sbn-tubbergen.nl
Cookieinstellingen