Technische staf van Heracles Almelo op bezoek bij VC Fleringen

Foto: VC Fleringen

Het jubileumjaar zit er nog maar net op voor de leden van VC Fleringen of een volgende interessante activiteit staat alweer op het programma.

Op dinsdag 22 januari komen Frank Wormuth en Mark-Jan Fledderus en Tom Egbers naar sportpark ’t Reuvekamp. Zij verzorgen een ‘tafelsessie op locatie’ en hebben ongetwijfeld een interessant verhaal over de hoge klassering van de AlmeloĆ«rs momenteel in de eredivisie.

NOS-presentator Tom Egbers zal de avond aan elkaar praten. Waarom is Heracles niet zo goed als de plek op de ranglijst doet vermoeden? Dat is althans de mening van Wormuth. In maart van dit jaar maakte Heracles bekend dat hij de nieuwe trainer wordt van de club uit Almelo. In Nederland en ook velen van ons haalden de schouders op. Wormuth was een onbekende naam. Daarom kijkt iedereen er nu wel wat anders tegen aan. In Duitsland was dat al langere tijd anders. Wormuth kwam op voorspraak van Joachim Low naar de Duitse voetbalbond waar hij enige jaren werkzaam was. Steven Berghuis van Feyenoord was onlangs nog behoorlijk onder de indruk van de Almeloƫrs.

De bijzondere tafelsessie met de Duitse oefenmeester geeft ongetwijfeld antwoorden. De avond wordt voor de leden van de Fleringerse club mogelijk gemaakt door een van de sponsoren Kuipers Logistics. Leden en overige belangstellenden zijn van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur.

article
64524
Het jubileumjaar zit er nog maar net op voor de leden van VC Fleringen of
https://tubbergen.nieuws.nl/evenementen/technische-staf-van-heracles-almelo-op-bezoek-bij-vc-fleringen/
2018-12-19T10:35:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/12/19103220/Sprekers2018-2-e1545212044974.jpg