Wie wint dit jaar de Gemeentelijke Voetbalquiz?

Foto: Redactie

Op vrijdag 21 april 2017 zal voor de 14e keer de Gemeentelijke Voetbalquiz gehouden worden. De organisatie is weer in handen van MVV’29 en de locatie is opnieuw sportkantine De Voltreffer in Harbrinkhoek.

Rob Reinerink, Bjorn Weiss en Jari Wesselink van MVV’29 hopen dat alle 9 voetbalverenigingen uit de gemeente Tubbergen aanwezig zullen zijn en gaan strijden om de felbegeerde eerste plek. Vorig jaar ging het team van De Tukkers met de beker naar huis. Zijn de Albergenaren in staat om die winst te prolongeren?

Net als voorgaande jaren wordt verwacht dat iedere vereniging met 4 deelnemers en de voorzitter, allen in het thuistenue, gaan aantreden tijdens de quiz.

Er zal dit jaar ook weer een publieksronde zijn, waar een prijs mee te winnen is. Net als afgelopen keer zullen video’s te zien zijn tijdens de quiz, waarmee vragen ingeleid worden.

Themavragen

Nieuw dit jaar is dat de eerste 4 ronden elk een thema hebben. Per ronde wordt dus 1 thema behandeld, waarover de 7 vragen in die ronde zullen gaan. Dit zijn de rondes waarin het deelnemersveld compleet is. Na afloop van deze 4 ronden, zullen de eerste teams afvallen. Daarna zullen er de ronden geen thema meer hebben en volgen willekeurige vragen.

Reacties