Roy de Witte wint battle ‘Sportiefste wethouder van Overijssel’

Foto:

Wethouder Roy de Witte van de gemeente Tubbergen heeft de strijd om de titel ‘Sportiefste wethouder van Overijssel’ gewonnen. Aan deze wedstrijd namen 7 wethouders deel.

Voorafgaand aan de ontmoeting bij Sportservice Overijssel hadden de deelnemende wethouders al hun beweegpatroon met een stappenteller gemeten en een leefstijlvragenlijst ingevuld. Tijdens de sportontmoeting ging de strijd tussen de wethouders verder met een Overijsselse sportquiz.
Wethouder De Witte van Tubbergen en wethouder Von Martels van Dalfsen hadden uiteindelijk de hoogste scores en kwamen in de finale. De finale, een fietsspel รก la het tv-programma Holland Sport, was erg spannend. Uiteindelijk kwam wethouder De Witte als eerste over de finish.
Overijsselse Sportontmoeting
Voor de 4e keer op rij werd dit jaar de Overijsselse Sportontmoeting georganiseerd. Ruim 200 professionals en vrijwilligers werkzaam in de sport of een aanpalend beleidsterrein waren aanwezig. Na een gezonde lunch kregen de deelnemers inspirerende parallelsessies over sport, bewegen en gezondheid voorgeschoteld. De plenaire lezing werd verzorgd door prof. dr. Erik Scherder. Met zijn boodschap ‘zitten is het nieuwe roken’ wist hij het publiek te raken.
roy-de-witte
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen