Nieuwe website voor AED Geesteren

Foto:

De werkgroep AED van Dorpsbelang Geesteren heeft onlangs een nieuwe website gekregen. Deze website wordt beschikbaar gesteld door BROSIS IT Diensten. De nieuwe vormgeving is geschikt gemaakt voor het gebruik op pc’s en mobiele apparaten.

Richard en Jenny Hilberink van BROSIS hebben samen met enkele leden van de werkgroep een nieuwe module ontworpen voor het CMS van de website om zodoende de cursistenplanning te vereenvoudigen.
De werkgroep is ervan overtuigd dat de website, www.aedgeesteren.nl, nu klaar is voor de toekomst.
Cursussen 2015
In januari en februari 2015 vinden de herhalingscursussen AED en reanimatie plaats. Alle ruim 200 cursisten krijgen dan een uitnodiging per e-mail met de nieuwe cursusdatum. Als de cursist niet kan op deze datum kan hij/zij zelf een andere datum kiezen waarop er nog plek is, via de website.
“Uiteraard verwelkomen wij graag nieuwe cursisten. Ook daarvoor kunt u terecht op de vernieuwde website, waar u zich met het aanmeldingsformulier eenvoudig kunt inschrijven voor een beginnerscursus reanimatie en AED in januari of februari. Deze is gratis voor inwoners en werknemers in Geesteren en kost u slechts 1 avond.” Er zijn inmiddels 20 AED’s in en direct om Geesteren, die allemaal duidelijk staan aangegeven op een locatie-overzicht met foto.
Ook is de werkgroep gewijzigd qua samenstelling. Martin Döbber heeft de plaats ingenomen van Ben Imming.
brosis-website
Op de foto staan v.l.n.r. Dianne de Veen, Rob Mos, Diane Dierink en Richard Hilberink met de nieuwe site. De werkgroepleden Harry Lohuis, Jan Kottink en Martin Döbber ontbreken op de foto.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen