Sponsoren staan in de rij voor Manderveense ‘Serious Request’

Foto:

Net als vorig jaar zorgen 6 Manderveense jongedames er komend weekend voor dat het een stuk ‘heter op de ether’ wordt. Anne Timmerhuis, Elke Harmelink, Else Oude Hendriksman, Lieke Horst, Lotte Waaijer en Marlijn Aalderink draaien op 22 en 23 november aanstaande 24 uur lang de bij hen aangevraagde liedjes. Slag & Borst, zoals de groep zich voor deze gelegenheid noemt, doneert ditmaal de opgehaalde gelden vervolgens aan een regionaal goed doel: Twentsewens Ambulance.

Slag & Borst is medio vorig jaar opgericht door een groep van 6 vriendinnen die het idee kregen om muziek te gaan draaien via de ether en aansluitend een feest te organiseren t.b.v. een goed doel. “Voor het live uitzenden van muziek hebben wij een vergunning van het Agentschap Telecom en het Commissariaat van de Media gekregen”, legt Lotte uit. “Op zaterdag 22 (vanaf 17.00 uur) en zondag 23 november aanstaande zullen wij weer 24 uur lang live muziek verzorgen vanuit Partycentrum Peddemors te Manderveen. Wij zijn gedurende het evenement live te ontvangen op 88.4 FM. Op beide dagen is de entree gratis, ook wanneer op zondag Harten 10 en de Roffels komen optreden.”
Harten 10 is bekend van o.a. hits als ‘Liefde maakt blind’ en ‘Bewaar je dromen niet voor morgen’. De Roffels zullen vele mensen kennen van o.a. ‘Geef mij een oude boerderij’ en ‘Spinnenwiel’.
Vorig jaar is er een bedrag van €1.325 opgehaald voor Pink Ribbon. Lieke: “Dit jaar hebben we besloten om voor het prachtige goede doel Stichting Twentsewens Ambulance een (hopelijk) even zo mooi bedrag op te halen.” De dames hebben tot nu toe al 70 sponsoren weten te vinden en hopen het resultaat van vorig jaar te overtreffen. “Daar zijn we echt onwijs blij mee”, laat Lotte enthousiast weten.
Goed doel
De Stichting Twentsewens Ambulance wil mensen met een chronische ziekte dan wel in hun laatste levensfase professioneel en comfortabel vervoer aanbieden om een bepaalde wens of behoefte in vervulling te laten gaan. Dat is bijvoorbeeld een familiebezoek, dagje uit of nog even langs de vereniging waar diegene jarenlang lid van is geweest.
13806692-0
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden