Swingende en melancholische blues centraal op Tubbergse koopavond

Foto:

Voor de bezoekers aan het Tubbergse dorpscentrum wordt donderdag 27 november weer een Speciale Koopavond gepresenteerd. De afgelopen maanden was voor deze avonden waarbij winkelplezier en muziek/theater worden gecombineerd, een groeiende belangstelling. Steeds meer winkelpubliek bezocht een optreden, vaak op een verrassende locatie in het dorpscentrum.Flaneren langs de winkels, op zoek naar een leuke aanbieding of gewoon een paar boodschappen doen. Tijdens een Speciale Koopavond kun je in Tubbergen ook even uitgaan. Op de laatste donderdagavond van de maand kan men op 3 verschillende locaties een optreden bijwonen. Dat kan zo maar middenin een winkel zijn maar bijvoorbeeld ook in een leegstaand pand of een brasserie. Daardoor wordt winkelen in Tubbergen extra verrassend. Overigens zijn de locaties herkenbaar aangekleed, compleet met lopers en paaltjes bij de entree.

Optredens
Op donderdag 27 november zijn er optredens om zowel 19.00 uur als 20.00 uur. Zo kun je naar een miniconcertje van Jan Henk de Groot. Deze Groningse liedjesschrijver won al publieksprijzen voor zijn authentieke liedjes. Hij behoort tot de toppers van de Nederlandse singer-songwriters. Nu in Tubbergen met een pakkende optreden bij La Cuisine.

Swingende blues, akoestisch en met een echte contrabas. Voor zo’n optreden ga je naar Hotel Tubbergen. Hier speelt het duo Jayrome Engelberts de pannen van het dak. Dat betekent blues zoals the blues bedoeld is. Een echte aanrader, niet alleen voor de liefhebbers.    

Poëtische teksten, melancholische stem met een nooit versleten zachte G. Laat u verrassen door een optreden van Harold Konickx. Muzikaal wordt deze verrassende liedjesmaker bijgestaan door Thimo Geijzen. Met als gevolg een niet-alledaagse performance. Reserveer dus een stoel bij Derksen Mode voor een innemend dubbeloptreden.

jan-henk-de-groot

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden