Unplugged band uit Geesteren treedt op in Ootmarsum

Foto:

Dr. Blade & the Spincoaters is de nieuwe verrassende formatie van Geesternaren Arjan Hoek en Stefan Oude Wesselink (gitaar & zang), Bram Groeneveld (bas) uit Ootmarsum en hun Groningse  studiegenoot Sander Knol (drums).Na het daverende eerste optreden tijdens de Music Days in Geesteren is de band op zaterdag 29 november te zien in Café Radboud tijdens de Music Express in Ootmarsum, het nieuwe muziekfestijn waar die avond 8 bands optreden in 8 verschillende kroegen.

Dr. Blade & the Spincoaters speelt unplugged en heeft een uitermate verrassend repertoire  met invloeden vanuit  pop, blues, rock en reggae. Van relaxed tot zeer dansbaar. Met hedendaagse muziek van bijvoorbeeld  Chef’ Special, Gorrilaz, Milky Chance, Foo Fighters, Kaiser Chiefs en Paolo Nutini. Dit alles afgewisseld met werk van o.m. The Rolling Stones, The Doors, Mink Deville, The Eagles en Neil Young.

De succesformule van de band is gebaseerd op de eigen twist die aan de nummers wordt mee gegeven waarmee het een opvallende mix wordt van spetterende nummers die garant staat voor een sfeervolle avond voor jong en oud.

Dr. Blade & the Spincoaters is te zien in Café Radboud, dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot swingcafé met voor aan het podium de mogelijkheid een dansje te wagen.  
De avond start om 21.00 uur en de entree is gratis. Vanuit Geesteren rijdt er een bus die om 20.30 uur vertrekt bij Café Steggink. Kosten vervoer; €8 (heen en terug).

dr

0