‘Pietenrace’ in centrum Tubbergen

Foto:

Wie kan er het beste de kindervriend Zwarte Piet nadoen? Dat mogen de allerkleinsten aankomende zondag zelf in Tubbergen laten zien. Tijdens een waar ‘pietenspel’ gaan ze pakjes stapelen, liedjes zingen en schminken als een echte hulp van Sinterklaas. En natuurlijk nog veel meer!Hartje Tubbergen stroomt aanstaande zondag vol met pieten die weleens willen zien hoe kinderen het er vanaf brengen als zij hun bijzondere kunsten mogen nadoen. Het is immers niet niks om over het dak te lopen of met pakjes onder de arm een parcours af te leggen. In totaal staan er zo 10 verschillende spelletjes, met nagebootste situaties die de pieten welhaast dagelijks tegen het lijf lopen, op kinderen te wachten in het winkelcentrum van het dorp.

Meedoen aan de ‘pietenwedstrijd’ is alleen mogelijk van 13.00 tot 17.00 uur ’s middags, zo laat de organisatie weten. Ieder kind krijgt een eigen stempelkaart waarop zijn of haar persoonlijke score wordt bijgehouden. Meedoen om de sportiviteit is uiteraard ook mogelijk. Naast het duel om wie de beste Zwarte Piet is, is ook het tijdelijke Huis van Sinterklaas te bezoeken en zijn alle winkels geopend.
De volleybalvereniging Dynamo en basketbalvereniging Jolly Jumpers verzorgen de innerlijke mens vanuit kraampjes die aan de zijkanten opgesteld staan. Daar zijn dan warme chocolademelk, oliebollen en vele andere lekkernijen verkrijgbaar.
Kleurplatenwedstrijd
Gedurende de speciale koopzondag op 30 november mogen tevens alle kleurplaten, welke kinderen afgelopen tijd uitgedeeld hebben gekregen, weer ingeleverd worden. De winnaar van deze kleurplatenwedstrijd wordt zeer binnenkort bekendgemaakt.
postersint-2014
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden