Full Moon Sylvesterparty in Albergen

Foto:

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur. En 2015 wordt het jaar waarin Albergen een nieuw Guinnes World Record aan de lijst toe wil te voegen. De recordcommissie laat weten dat hun handen jeuken om aan de slag te gaan. Het verbreken van wereldrecords brengt echter wel de nodige kosten met zich mee. Om deze reden beginnen zij dit recordjaar met een knallend nieuwjaarsfeest in Zaal Morshuis.

De countdown voor de recordpoging loopt. Dit wil zeggen dat de nieuwe recordpoging langzaam, maar zeker, dichterbij komt. De leden van de recordcommissie hebben de vraag al weer meerdere keren gekregen: ‘Welk wereldrecord gaan jullie verbreken dan?’. Tot nu toe hebben ze hun kaken nog stijf op elkaar moeten houden, maar begin januari zullen zij onthullen welk wereldrecord ze deze keer gaan proberen te verbreken.
Sponsoren gezocht
De vorige wereldrecords zouden niet verbroken zijn, als sponsoren de poging niet hadden gesteund. Ook voor het aankomende wereldrecord is de organisatie daarom op zoek naar sponsoren die het nieuwe wereldrecord mogelijk kunnen maken. Daarom zullen de RCA-leden de komende maanden actief op zoek gaan naar sponsoren. Voelt u zich nu alvast geroepen om sponsor te worden van het nieuwe wereldrecord? Neem dan contact op via de website van de Recordcommissie Albergen.
Full Moon Sylvesterparty
Live DJ’s, gadgets en buckets vatten de Full Moon Sylvesterparty het beste samen. Op 1 januari zullen de deuren van Zaal Morshuis vanaf 01.00 uur open gaan. Alle aanwezigen krijgen ook nog een exclusieve ‘sneak preview’ van de nieuwe recordpoging.
Iedereen ouder dan 18 jaar is welkom om het nieuwe jaar met de RCA in te luiden. Tickets zijn voor maar €5 verkrijgbaar bij Café Morshuis.
10325562560398667429368554159879787601760n
0