Twentsewens Ambulance verguld met donatie door Slag & Borst

Foto:

De doelstelling van 6 Manderveense dames is behaald, want er is nog meer dan vorig jaar gedoneerd aan het goede doel dat de ‘marathonuitzending’ Slag & Borst ditmaal had uitgekozen. Daarom nam 2 bestuursleden van de Twentsewens Ambulance, waaronder de oprichter zelf, een cheque in ontvangst.De 6 meiden van Slag & Borst hebben in het weekend van 22 en 23 november jongstleden hun jaarlijkse 24 uur durende uitzending vol overgave volbracht. Bezoekers van het bijbehorende feestje bij Peddemors in Manderveen konden verzoeknummers aanvragen tegen een kleine betaling en daarnaast waren er de nodige sponsoren. De totale opbrengst van de actie kwam daardoor op het mooie bedrag van €2.115,22 uit, wat door 4 van de dames vanavond is aangeboden aan de stichting Twentsewens Ambulance.

Cor Havelaar, oprichter en drijvende kracht van de Twentsewens Ambulance, sprak inmiddels van ‘zijn’ meiden. “Wat deze toppers, want dat zijn ze stuk voor stuk, gedaan hebben is ongelooflijk. In hun vrije tijd zijn ze in plaats van uit te gaan zich gaan inzetten voor ons als stichting. Met zoveel enthousiasme als maar mogelijk is. Dan kun je niet anders dan daar diep voor te buigen en heel veel respect voor te hebben. En ze gingen maar door. Toen ik daar om 16.30 uur ’s middags aan kwam, had ik nog wel even zo mijn twijfels of het wel goed zou gaan komen. Niet wetende dat het hele café ’s avonds stampvol was. Tja, dat gaat hier dus kennelijk zo; ze beginnen in de late uurtjes pas uit te gaan. Dat dan dit bedrag eruit rolt, daar word je gewoon stil van.”
Op de vraag voor welk goed doel de Mandervener dames volgend jaar gaan draaien, moesten ze het antwoord schuldig blijven. “Dat zien we dan wel weer”, luidde het gezamenlijke antwoord.

dsc003851
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden