TVC’28 beleeft een slecht weekend

Het eerste elftal van TVC’28 begon goed aan de wedstrijd en dicteerde de eerste 15 minuten. Hierna kwam Rigtersbleek 1 beter in het spel en dit resulteerde in de 20e minuut in de 1-0. Rigtersbleek bleef het beter van het spel hebben en vlak voor rust maakte ze de 2-0.

Na rust kwam TVC 1 wat beter uit de kleedkamer en maakten ook verdient de 2-1. Hierna pakte Rigtersbleek 1 het spel weer op en dit had tot gevolg dat ze vrij snel op een 3-1 en zelfs 4-1 kwamen. Vlak voor tijd gaven ze het slotakkoord door de bal van 35 meter over de keeper te schieten: eindstand 5-1.

TVC 1 heeft volgende week een vrij weekend. Op 30 oktober is TVC 1 gastheer en ontvangt het BVC’12 uit Beek-Ubbergen. Om 14.00 uur zal er worden afgetrapt.

TVC 2

Op zaterdagavond had het tweede elftal van TVC’28 moeite met de jonge ploeg uit Oldenzaal. Na 20 minuten kwam de thuisploeg, ondanks een vlagsignaal voor buitenspel, op voorsprong. Meerdere malen voorkwam het aluminium een tweede treffer. In de slotfase had TVC 2 de gelijkmaker moeten maken, maar opgelegde mogelijkheden bleven onbenut. In blessuretijd besliste Quick’20 het duel door de 2-0 binnen te schieten.

Volgende week zaterdag speelt TVC 2 om 17.00 uur een bekerwedstrijd bij Achilles’12.

TVC 3

NEO 3 liet het derde elftal van TVC’28 de bal en al snel creëerde die laatste een paar kansen. Tegen de verhouding in kwam NEO 3 toch op 0-1, maar snel maakte Carlo Stroot 1-1. Vlak voor rust werd het 1-2 door een cornerbal die in één keer het doel in vloog. De 2e helft hetzelfde spelbeeld. Robin Horst en Tom kempers kregen goede mogelijkheden op de 2-2 maar deze viel niet. TVC 3 was verder niet bij machte om grote kansen te creëren want NEO 3 speelde met 10 man achter de bal.

Volgende week is TVC 3 vrij en 30 oktober komt het weer in actie tegen KOSC 2. Om 11.00u wordt er in Ootmarsum op ’n Tooslag afgetrapt.