De Tukkers 1 zet goede reeks ook door bij DSVD

Juichen na de 1-3 van Joep Egberink
Foto: De Tukkers

Het eerste elftal van De Tukkers speelde afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen DSVD.

Op de grasmat in Deurningen wisten de Albergenaren een vroege 1-0 achterstand om te zetten in een overwinning: 1-3.

De zwart-witten begonnen niet goed aan de wedstrijd. DSVD was feller en kwam na ongeveer 10 minuten spelen op voorsprong. Na zwak ingrijpen werd Patrick Gerritsen aangespeeld die de bal breed legde op Arkink. Hij twijfelde niet en schoot de bal laag in de hoek: 1-0.

De Tukkers 1 was na het doelpunt eindelijk bij de les en kwam enigszins gelukkig op 1-1. Tim Boswerger won het kopduel op de helft van DSVD. Twee verdedigers van de thuisploeg misten mede door het veld de bal, waardoor Kjell Huisman een vrije doorloop had. Huisman schoof de bal onder de doelman door: 1-1.

Voor de rust kreeg De Tukkers 1 nog een paar goede mogelijkheden. De grootste kans was voor Ruben Hulshof. Zijn lob was net te kort en kon door de doelman gepakt worden.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De Tukkers 1 met het overwicht, maar de ploeg was slordig in de eindpass. De thuisploeg kwam er af en toe in de omschakeling dreigend uit, maar daar bleef het ook bij. De ruimtes werden de laatste 20 minuten steeds groter en de Albergenaren profiteerden daar optimaal van. Kjell Huisman had de Albergenaren al op voorsprong kunnen schieten, maar hij raakte de paal en schoot even later net naast.

Zo’n 10 minuten voor het einde was het Joep Egberink die de doelman van DSVD wist te verschalken. Hij dribbelde vanaf de zijkant naar binnen en schoot de bal prachtig in de lange hoek: 1-2.

Een minuut voor tijd scoorde Egberink opnieuw. Uit de omschakeling had De Tukkers een overtal. Jelle Hulskotte legde de bal breed op Egberink die simpel de 1-3 maakte.

De Albergse formatie speelt aanstaande zondag een thuiswedstrijd om 14.00 uur tegen Eilermark.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden