Lisan gaat er een feestje van maken

Foto:

Lisan Bekhuis uit Geesteren, Nederland maakte vorig jaar kennis met haar in The Voice of Holland. Qua spontaniteit en ‘gewoon doen’ de overtreffende trap van Ilse de Lange. En met een stem die qua volume doet denken aan Janis Joplin. “Een mooi compliment”, zo zegt ze. Joplin, bij het grote publiek bekend van de hit “Me and Bobby McGee”, is een voorbeeld. “Zij zingt zoals het moet. Power gecombineerd met gevoel.”

Twente kent Lisans kwaliteiten als zangeres al langer. Ze greep de afgelopen jaren meerdere kansen aan om op het podium te staan. Zo zong ze met bands als 30 Euro live, E-norm en Riverside. “Hartstikke gaaf” vindt ze het om voor een publiek te staan.
Haar stem, haar muzikaliteit en natuurlijke ‘aanwezigheid’ op het podium, is de Pet Boon Aven Band niet ontgaan. En dus zong ze vorig jaar tijdens Paaspop een nummer mee. Ook dit jaar gaat ze op Eerste Paasdag een volledige set meezingen. Het leeftijdsverschil maakt daarbij niet uit. “Het is een leuke groep en ze zijn gewoon goed”, aldus Lisan.
Het repertoire is aangevuld met nummers die – deels – haar eigen keus zijn. Van Anouk bijvoorbeeld, maar ook van Melissa Etheridge en Meredith Brooks. En ook ‘I love Rock & Roll’ van Joan Jett en The Black Hearts. Toch een hit uit de jaren ’70, lang voor haar tijd. “Ik kende het van Britney Spears, maar vind deze versie stukken mooier.”
 
En zo slaat ze een brug van oud naar jong. Qua repertoire en qua publiek. Lisan kijkt uit naar Paaspop Geesteren. “We gaan er een feestje van maken!”
bgtro3wcaaa7f
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen