Lisan geeft geslaagd voorproefje op Paaspop

Foto:

“Ongelofelijk” of “awesome”, het zijn zo maar wat opmerkingen uit de zaal als de laatste tonen klinken van Anouk’s hit Nobody’s Wife. Gezongen door Lisan Bekhuis.Café De Tijd in Rijssen kreeg afgelopen weekend een klein voorproefje van Paaspop Geesteren. Lisan zong er met de Pet Boon Aven Band voor het eerst een hele set, bestaande uit voornamelijk zelf gekozen nummers. Anouk, Meredith Brooks, Joan Jett, Melissa Etheridge; zangeressen met een dijk van een stem en dus repertoire bij uitstek voor The Voice van Geesteren.

“I love Rock&Roll”, zingt ze met vuur. En dat was het volop meezingende publiek helemaal met haar eens. Kortom, Geesteren is een attractie rijker. En dat zal iedereen merken tijdens Paaspop.

Voorverkoop gestart
De voorverkoop van Paaspop Geesteren is inmiddels gestart. Opnieuw bij de vertrouwde voorverkoopadressen in Geesteren: Café Steggink, Café Kottink, Tom’s Tankshop, Plus Wallerbosch en Total-tankstation Mos, in Geesteren. In Tubbergen zijn kaarten te verkrijgen bij Café Fox en in Langeveen bij Café Nobbenhuis. Dit jaar zijn de kaarten ook online te bestelling via www.paaspopgeesteren.nl of www.petboonavenband.nl. De prijzen zijn niet verhoogd ten opzichte van vorig jaar: voorverkoop €10 en aan de kassa €12.

pet-boonlisan-1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen