Zeer geslaagde cliëntendag Buurtzorg Geesteren

Eens per jaar wordt voor alle cliënten die zorg ontvangen van Buurtzorg in Geesteren een gezellige dag georganiseerd. Deze dag werd ditmaal gehouden op woensdag 4 juni, in  gemeenschapshuis Erve Kampboer.Er werd gestart met koffie en gebak. Na een praatje en ontmoetingen onderling, was het tijd voor een bingo en na de lunch waren er oud-Hollandse spelen voor de 35 cliënten. Daarbij was voor elk wat wils en voor de winnaars een prijs, gesponsord door diverse ondernemers uit Geesteren. De hoofdprijs was een ontbijt, verzorgd door de medewerkers van Buurtzorg Geesteren. Deze prijs werd gewonnen door mevrouw Brughuis. Afgelopen vrijdagochtend is zij daarmee verrast.

rm0rfyl7qnsidiay2hgcabivf

De dag werd door cliënten en medewerkers als zeer waardevol ervaren. “Het haalt mensen even uit hun dagelijkse beslommeringen”, vertelt Annet Lohuis. “Buurtzorg-teams hechten veel waarde aan een dag als deze.”

Buurtzorg is een organisatie die ervoor kiest om de totale zorg vanuit kleine, zelfsturende teams aan te bieden.

Cliëntendag altijd anders
Alle teams van Buurtzorg uit de gemeente Tubbergen geven een andere invulling aan de cliëntendag. Vorig jaar heeft Buurtzorg Geesteren samen met de cliënten geschilderd. En met muzikale ondersteuning werd er gedanst op de liedjes van vroeger. Ook sommige cliënten gaven een voordracht en speelden op de harmonica.

Team Buurtzorg Albergen koos dit jaar voor een tocht met een treintje, waarbij diverse mooie plekken in de gemeente werden bezocht. Team Buurtzorg Tubbergen houdt komende week haar cliëntendag, een barbecue-feestje.

cr18ctqelko227yttrz7i8t60

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen