Gehele centrum Tubbergen in bouwvakantie toegankelijk

Foto:

De werkzaamheden voor de herinrichting van het Tubbergse centrum liggen gedurende de bouwvakantie helemaal stil. Dat meldt Roelofs, het bedrijf de vernieuwing uitvoert.De fases B1, B2, C, E1, F en H zijn zo goed als afgerond. Hierin worden alleen de nieuwe lichtmasten nog aangebracht. De nieuwe lichtmasten zullen waarschijnlijk vlak voor de bouwvakvakantie aangebracht worden.

Fasen A1 en A2 (noordelijk deel Grotestraat) zijn nog niet geheel afgerond. In deze fasen moeten de stenen in de rijbaan nog vervangen worden door stenen die vlak zijn aan de bovenkant, in plaats van een ruwe bovenkant. De stenen die in deze rijbaan komen te liggen zijn dezelfde als de stenen die ook in de rijbaan van de Gaarderstraat (langs het gemeentehuis) zijn aangebracht.

Momenteel is Roelofs bezig met het aanbrengen van de verhardingen in fase D (de laatste stenen van het plein) en fase E2 (de Grotestraat en Oranjestraat tussen het Raadhuisplein en de Eendracht)

Voortgang van de werkzaamheden
Voor de bouwvakvakantie zullen de fasen D en E2 afgerond zijn. Dit betekent dat vanaf aanstaande zaterdag (19 juli) het gehele centrum toegankelijk zal zijn voor al het verkeer en zijn alle bouwhekken in het centrum van Tubbergen verwijderd.

In de bouwvakvakantie, van 19 juli t/m 10 augustus, worden er geen werkzaamheden uitgevoerd door Roelofs. Direct na deze periode zal vanaf 11 augustus begonnen worden met de volgende werkzaamheden:

  • Start uitvoering fase G1 (Grotestraat vanaf fietscity Buyvoets tot en met kledingwinkel Slim).
  • Start uitvoering fase J (Almeloseweg)
  • Vanaf 18 augustus 2014 (1 week later) zal Roelofs beginnen met het vervangen van de stenen in de rijbaan van fasen A1 en A2. Deze werkzaamheden zullen vóór Glasrijk Tubbergen zijn afgerond.

b15-d01-31477132-kbk-algemene-informatiebrief-4page2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen