Prachtig jubileumfeest de Esch Stars

Het feest begon eigenlijk al afgelopen woensdag. Een grote groep heren van de Esch Stars ging greun hoal’n om een mooie boog te maken voor ’t Eschhoes. De boog werd verrijkt met een fraai houten bord met de jaartallen van de jubilerende vereniging. Het ‘groen halen’ werd een mooie opmaat naar het eigenlijke jubileumfeest.

Dit weekend was het nieuwe Eschhoes een prachtige ambiance voor de festiviteiten. Alleen de toernooien werden gehouden op het veld van de familie Veelers aan de Denekamperweg.
o8ba6ep85ircwvi2bwc1ctwkk
Op zaterdag stond de ochtend en de middag in het teken van de jeugd van Tante Sien Esch Stars. ’s Morgens was er een mixtoernooi. De kleintjes en de wat grotere kinderen vormden samen teams en heel begrijpelijk ging het deze keer niet alleen om te winnen maar stond de gezelligheid voorop. Toch werd er af en toe ook wel heel fanatiek gespeeld. Tussen de middag was er een lunch. De broodjes knakworst gingen er in als koek. Tot aan de vossenjacht, die om 13.00 uur begon konden ze zich vermaken op het springkussen. Het weer werkte bijzonder mee. Aan vossen geen gebrek. Diverse clubleden  meldden zich hiervoor aan. Zo liepen er in de kern van Vasse diverse ‘vreemde figuren’ rond. De kinderen beleefden er veel plezier aan. Na afloop deelde Simon Peter Kooy, voorzitter van de jubilerende club, de prijzen uit. Iedereen prijs; een pen met opschrift. De kinderen gingen voldaan naar huis.
Om 19.00 uur begon het felicitatie-uurtje. Diverse oud-leden, sponsoren , leden van buurt volleybalclubs en andere verenigingen maakten van de gelegenheid gebruik om de vereniging te feliciteren met het jubileum. Wethouder Roy de Witte sprak namens het gemeentebestuur.
De receptie ging geleidelijk over in de feestavond. Een hapje, een drankje, DJ Piet  waren de ingrediënten voor een gezellig samenzijn. Ook was er het e.e.a. te zien over de historie van de club en waren er al foto’s te zien van de activiteiten van de afgelopen dag.
Op zondag begon om 12.00 uur het toernooi voor volwassenen. Ook weer een mixtoernooi. Er hadden zich veel clubleden aangemeld om deel te nemen aan het toernooi. Het weer werkte mee, er was een hapje en een drankje en vooral veel gezelligheid. Helaas ook één ongelukkige enkel.
Om 15.00 uur volgde de prijsuitreiking. Er kan teruggezien worden op een heel geslaagd jubileumweekend.
wws21e5a1d2q3f6warhhuz47h