Wijnreder Studie- en Huiswerkbegeleiding ziet het levenslicht

Foto:

Canisius-docent Arjan Wijnreder start komende maandag in Tubbergen met Wijnreder Studie- en huiswerkbegeleiding. Hij geeft aan dat de begeleiding op vele manieren gegeven kan worden; van het plannen van een weekschema tot aan het oplossen van complexe rekenopgaven.

“Er komt steeds meer vraag naar individuele begeleiding voor vakken zoals rekenen, wiskunde en economie. Het ligt in het verlengde van de werkzaamheden die ik tijdens mijn baan verricht. Het één-op-één of in kleine groepjes helpen, is datgene waar leerlingen belang bij hebben”, vertelt Arjan Wijnreder, zelf docent bij scholengemeenschap St. Canisius.
Sinds de invoering van het vak rekenen, waarin de leerlingen ook in 2015-2016 examen moeten doen, merkte Arjan Wijnreder dat er behoefte is aan gerichte begeleiding voor leerlingen die moeite hebben met deze vakken. Wijnreder Studie- en Huiswerkbegeleiding biedt de mogelijkheid om in een groep met leerlingen huiswerk onder begeleiding te maken. “Ook kan gekozen worden voor gerichte ondersteuning in groepjes van maximaal vijf leerlingen door een bevoegde docent. Tevens is het mogelijk om gericht één-op-één begeleid te worden en kunnen leerlingen examentrainingen voor het vmbo krijgen”, legt Arjan uit. Niet alleen rekenvakken, maar ook talen zoals Nederlands, Engels en Duits worden in kleine groepjes of individueel gegeven.
Mogelijkheden op een rij
De mogelijkheden bij Wijnreder Studie- en Huiswerkbegeleiding op een rij:
  • Individuele (één-op-één) bijles door bevoegde docent
  • Bijles in groepjes van maximaal 5 leerlingen door bevoegde docent
  • Huiswerk maken onder begeleiding en examentrainingen VMBO
Wijnreder Studie- en huiswerkbegeleiding is dagelijks geopend van 16.00 tot 18.00 uur. In overleg zijn ook andere tijden mogelijk. Bovendien kan de begeleiding tijdens de vakantie gegeven worden; er geldt dan wel een aangepast rooster.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Arjan Wijnreder, telefoonnummer: 0546-623588 of per mail [email protected].