RegioBank winnaar van Hypotheek Award 2014

Foto:

Tijdens de 23e editie van het Hypotheken Event heeft RegioBank de award voor ‘beste beheer’ gewonnen.

Voor de categorie ‘beste beheer’ vroeg onderzoeksbureau Gfk aan consumenten die al een hypotheek hebben naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker. Hieruit blijkt dat RegioBank het hoogst wordt gewaardeerd door consumenten met een bestaande hypotheek.

Jean Paul Deterink, adviseur van RegioBank in Tubbergen en Denekamp, geeft aan waarom hij verwacht dat consumenten RegioBank zo goed beoordeeld hebben. “Bij RegioBank krijgt de klant nog echt persoonlijk advies. Wij kennen de klant. En we nemen regelmatig contact op om de afgesloten hypotheek onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als we weten dat er iets is veranderd in de persoonlijke situatie van de klant. We merken dat klanten dat echt waarderen.”

Hans van den Bor, directievoorzitter van de RegioBank: “We merken dat steeds meer banken hun bemande vestigingen sluiten, maar wij handhaven de bank in de buurt. En juist dat wordt door de klant hoog gewaardeerd. Wij gaan door op de weg die we zijn ingeslagen.”

IIR Hypotheken evenement 
De award voor ‘beste beheer’ is op 12 februari 2014 uitgereikt tijdens de 23e editie van het IIR Hypotheken Event. Het gerenommeerde Institute for International Research (IIR) reikt jaarlijks deze prijs en die voor ‘beste advies’ uit.

Dit jaar is het voor het eerst dat de consument de winnaars bepaalt van de Hypotheken Awards. Waar het voorheen een brancheprijs was, is het nu een consumentenprijs geworden.

Jos Beernink, adviseur hypotheken, geïnterviewd n.a.v. het winnen van de award:

bydz5cccaagcuh