Nieuw hotel-restaurant in Tubbergen geopend

Foto:

Gisteravond was de officiële opening van Hotel Moëzz, dat gevestigd is in hetzelfde gebouw waar voorheen het welbekende Hotel Tubbergen zat. De nieuwe huurders, Patrick Musampa en zijn compagnon Bekir Uysal, beseffen goed dat niets vanzelf gaat. “Al is het eigenlijk best snel gegaan. Op 1 november zijn we begonnen en sindsdien zijn we constant bezig geweest met de verbouwing en het regelen van allerhande zaken. Zoals personeel aannemen, interieur kopen en leveranciers selecteren. Maar we gaan zeker niet stilzitten. Integendeel, want het begint nu pas. We willen graag dat jong en oud naar Hotel Moëzz komt. Daarom moeten we zorgen dat de prijs-kwaliteitsverhouding heel aantrekkelijk is en dat iedereen zich hier thuisvoelt.”

Gisteravond was de officiële opening van Hotel Moëzz, dat gevestigd is in hetzelfde gebouw waar voorheen het welbekende Hotel Tubbergen zat. De nieuwe huurders, Patrick Musampa en zijn compagnon Bekir Uysal, beseffen goed dat niets vanzelf gaat. “Al is het eigenlijk best snel gegaan. Op 1 november zijn we begonnen en sindsdien zijn we constant bezig geweest met de verbouwing en het regelen van allerhande zaken. Zoals personeel aannemen, interieur kopen en leveranciers selecteren. Maar we gaan zeker niet stilzitten. Integendeel, want het begint nu pas. We willen graag dat jong en oud naar Hotel Moëzz komt. Daarom moeten we zorgen dat de prijs-kwaliteitsverhouding heel aantrekkelijk is en dat iedereen zich hier thuis voelt.”

Hotel Moëzz is naast een hotel ook een restaurant, waar bovenal mediterrane gerechten op de menukaart staan. De bar en lounge dienen als ontmoetingsplek voor mensen uit Tubbergen en omstreken. “We willen graag dat jongeren ook in Tubbergen uitgaan. Er hangt hier een groot televisiescherm waar bijvoorbeeld voetbalwedstrijden gekeken kunnen worden.”

De buren van het nieuwe etablissement zijn maar wat blij dat er een nieuwe uitbater is en dat ze verlost zijn van de negatieve uitstraling van een leeg gebouw. “Het was echt geen gezicht, die kranten op de ramen”, zo verfoeid Judith van der Wal van baby- en kinderwinkel Catootje met recht de tijdelijke aankleding van het gebouw. Volgens haar is het gewoon voor alle winkeliers van belang dat er meer toeristen en anderen de weg naar Tubbergen weten te vinden. “Fantastisch, zo enthousiast als hij is. Ik hoop echt dat het een groot succes wordt en dat het dorp hem snel zal omarmen.”

197382