Geen toestemming voor gezondheidscentrum in Tubbergen

Foto:

De gemeente Tubber­gen stemt in met het plan van Kapsalon Huub voor de kapsalon annex cursus- en wel­lnessruimte aan de Reutummer­weg. Maar de aanvraag voor een combinatie met een gezondheidscentrum, die de aanvrager ook graag zou willen, wordt afgewezen.

Dat zou in de ogen van het college van B&W teveel zijn voor Tub­bergen. Er ligt namelijk ook een plan voor een gezondheidscen­trum centraal in het dorp. Aanvan­kelijk zou dat aan de Oranjestraat moeten komen, maar inmiddels worden er ook gesprek­ken gevoerd om een gezondheidscentrum in het pand van de Rabobank onder te brengen.
Volgens wethouder Jos Harmelink past een kapsalon ‘normaal gespro­ken’ beter in het centrum . “Maar door de combinatie met L’Oréal zien wij dit als kleinschalige be­drijvigheid en zijn wij bereid de ondernemer op dit punt tegemoet te komen.”
Steggink komt al tijden ruimte tekort, maar kan op de huidige locatie niet uitbreiden. De gemeente heeft echter de Oranjestraat reeds formeel aangewezen voor realisering van een nieuw gezondheidscentrum in Tubbergen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen