Gratis op vakantie naar de zon?

Foto:

Elk jaar boeken 1,2 miljoen Nederlanders een all inclusive vakantie. Het tv-programma De Rekenkamer dokterde onlangs uit waarom zo’n volledig verzorgde zonreis – naar bijvoorbeeld Turkije – zo goedkoop kan zijn. Tijdens zo’n vakantie zit je immers al voor een paar honderd euro een week lang in een subtropisch resort. Daarnaast mag je daar, met je polsbandje, zoveel eten en drinken als je wilt. Wat o.m. bleek, is dat mensen die all inclusive op vakantie gaan, gelukkiger terugkomen dan de vakantiegangers die niet volledig in de watten zijn gelegd.Reisbureau Kroeze uit Tubbergen is zich hiervan ook bewust en biedt nu zelfs ‘eigen vliegtuigstoelen’ aan in de meivakantie van 2014, vanaf populaire Duitse vertrekpunten als Münster en Düsseldorf. Nog minder gedoe voor de toerist dus. Zo vliegt een heel gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen al vanaf zo’n €1.750 naar haar vakantiebestemming en is alles van A tot Z geregeld. “Het gaat dus om exclusieve reizen die we aan onze klanten kunnen bieden”, vertelt een trotse Hans Kroeze, eigenaar van Reisbureau Kroeze. “De stoelen zijn ook echt al aan ons toegewezen en in ons eigen beheer. We zijn daarmee honderden euro’s goedkoper dan een Sunweb of Corendon. En om dit extra luister bij te zetten, hebben we een speciale actie via Facebook bedacht. Degene die dat wint, krijgt een reischeque ter waarde van €999 van ons.”

De reiswereld is door de opkomst van internet erg veranderd, zo beaamt Kroeze. “Waar we vroeger als het ware konden wachten totdat er iemand door de deur kwam, kan dat tegenwoordig helemaal niet meer. Internet maakt veel dingen overzichtelijk, bijvoorbeeld in het geval van het uitzoeken van een vakantie. Maar uren naar een beeldscherm staren of naar een luchthaven gaan voor een aanbieding is ook niet waar men op zit te wachten. En sterker nog, vaak zijn wij nog goedkoper dan wat ze ergens anders gevonden hebben. Dat komt mede doordat wij met alle Nederlandse en Duitse toeroperators werken. Als enige in Oost-Nederland, trouwens. Komt nog bij dat we natuurlijk ervaren medewerkers hebben, die heel goed aanvoelen wat iemand wil en daarover meedenkt. We staan bekend om een gemoedelijke sfeer, voor een fijne band met de klant.”

In 2008 is Reisbureau Kroeze 3e geworden in de verkiezing van Nederland’s beste reisbureau en 1e van Oost-Nederland. “Daar spreken mensen ons nog steeds op aan. Overigens hebben we sindsdien niet meer meegedaan aan die wedstrijd, maar toch. Het blijft leuk om te horen dat ze je daarvan kennen. Men komt van heinde en ver naar ons, ook voor jongerenreizen. Mond-op-mond is dan heel belangrijk, want jongeren zeggen het elkaar door. Dan komen ze uit bijvoorbeeld Saasveld of Hengelo hierheen omdat ze gehoord hebben dat wij goedkoper zijn dan een GOGO of Beachmasters. En dat klopt ook gewoon. Onze kracht zit ‘m in de combinatie van het persoonlijke van een reisbureau en goede websites. Hele goede prijzen en veel aanbod, dat is belangrijk en dat hebben we.”

Winactie
Reisbureau Kroeze stelt een bedrag van €999 beschikbaar voor degene die een actieposter deelt op zijn/haar eigen Facebook en daar vervolgens de meeste likes op krijgt.

De winactie duurt t/m aanstaande donderdag, 31 oktober. Vervolgens wordt het aantal ‘Vind ik leuk’ bij de deelnemers geteld. In de loop van vrijdag 1 november wordt de prijswinnaar bekendgemaakt.

Klik hier om mee te doen aan de winactie.

enkele-voorbeelden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen