PLUS Levink houdt doneeracties voor minderbedeelden bij voedselbank

Foto:

In week 50, van 9 t/m 14 december, houdt PLUS Levink te Tubbergen een speciale weggeefactie voor de voedselbank. Klanten kunnen, als ze willen, een product (of meerdere) naar keuze kopen en achter de kassa doneren aan de voedselbank. Ook heeft de supermarkt een zegelactie opgezet waarbij volle spaarkaarten t.b.v. de voedselbank zijn.In het weekend van 13 en 14 december zullen vrijwilligers van de voedselbank aanwezig zijn om klanten uitleg te geven over de acties, het werk van de voedselbank en de donaties in ontvangst nemen.

De producten worden door de voedselbank in ‘kerstpakketten’ gestopt, zodat cliënten een goed gevuld pakket voor de feestdagen ontvangen. Het moet daarbij wel om houdbare producten gaan, dus geen verswaren of brood, alcohol of tabak. Het gaat daarbij om alle merken, huis- of budgetmerk. Het hoeven dus niet persé de bekende A-merken te zijn.

PLUS Levink hoopt zo aandacht te vragen voor de ernstige problemen waarin vele gezinnen zich momenteel bevinden. Voedselbank Almelo voorziet in Tubbergen en de dorpen eromheen ook vele gezinnen van pakketten.

Spaaractie
Klanten van de supermarkt die de bij hun aankoop ontvangen spaarzegels niet willen hebben, kunnen deze inleveren in een daarvoor bestemde ton bij de informatiebalie. Tot op heden zijn zo al 17 volle spaarkaarten opgestuurd naar de voedselbank.

Cookieinstellingen