Peter Weda zit ziek thuis, TMZ voorlopig geleid door ‘kroonprinsen’

Foto: Facebook / Peter Weda

Peter Kroeze en Fred Schrander hebben de eerstkomende tijd de teugels bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) in handen. Dit bevestigen beide nadat de voorzitter van de raad van bestuur, Peter Weda, zich vandaag ‘ziek’ meldde.Op vragen naar berichtgeving over een mogelijk conflict van Weda, met de ondernemingsraad en het managementteam, verwijzen beide ad interim bestuurders naar de raad van toezicht. “Daar gaan wij natuurlijk niet over. Peter Weda heeft een immense staat van dienst bij TMZ. Zijn visie en beleid hebben ervoor gezorgd dat TMZ er nu zo goed voor staat.”

Beide heren geven aan in feite te zijn opgeleid door Weda, die woonachtig is in Tubbergen. “We zitten al enige tijd in het managementteam en hebben in die hoedanigheid vaak met hem te maken. Hopelijk kan hij snel weer aan de slag bij TMZ.”

TMZ
TriviumMeulenbeltZorg is een organisatie op het gebied van wonen, zorg, welzijn en behandeling voor ouderen en chronisch zieken. TMZ levert hoogwaardige huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling bij mensen thuis en in woonzorgcomplexen.

TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. Bij TMZ werken ruim 2.100 medewerkers en 1.100 vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op www.triviummeulenbeltzorg.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=nOE_FuUwYYU

Cookieinstellingen