Combi Glas een jaar lang de ‘Ambassadeur van Tubbergen’

Foto: Combi Glas

Ieder jaar wordt er tijdens Glasrijk Tubbergen een ondernemer verkozen tot ‘Ambassadeur van de gemeente Tubbergen’. Dit is een ondernemer of onderneming die een positieve bijdrage levert aan de uitstraling van de gemeente Tubbergen. Kortom, een ondernemer of onderneming waar Tubbergen trots op is.Vanmiddag werd bekendgemaakt welk bedrijf zich komend jaar ‘Ambassadeur van de gemeente Tubbergen’ mag noemen en de bijbehorende wisselbokaal in ontvangst nam: Combi Glas uit Geesteren.

Combi Glas
Het familiebedrijf Combi Glas, met inmiddels 15 medewerkers, krijgt de prijs volgens Glasrijk-voorzitter Harry Kolk omdat “het in ruime mate aan de gestelde criteria voldoet”. Zo mag het Geesterse glasbedrijf inmiddels vele regionale bedrijven (aannemers, timmerfabrieken, schildersbedrijven, interieurbouwers), maar ook zeker de particulieren tot haar vaste klantenkring rekenen. Kolk in zijn speech: “Dat het bedrijf daarenboven zijn bedrijfsactiviteiten ook via de Nederlandse klanten over de landsgrenzen uitoefent, zoals in Duitsland. Dat het bedrijf, naast de producten voor de woning- en utiliteitsbouw ook glas-in-lood aanbiedt. Dat het bedrijf de klant ontzorgt; onder het motto ‘samen staan we sterker’ is het bedrijf een solide en betrouwbare partner voor hun klanten.”
Laatste keer op deze manier
De BGT (Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen) heeft besloten om de jaarlijkse benoeming van een ambassadeur van Tubbergen op een andere, respectievelijk meer bij deze tijd passende, wijze te willen gaan organiseren. In 2014 heeft die gewijzigde nominatie en verkiezing door omstandigheden nog niet tot stand kunnen komen. Vandaar dat na overleg besloten is om dit jaar – voor de laatste keer – op de traditionele manier de benoeming plaats te laten vinden en de wisselbokaal uit te reiken aan de nieuw te benoemen ambassadeur.
Vorige winnaars
1998: Artica
1999: Loohuis Installatiebedrijf
2000: Groothuis
2001: ALBO
2002: Droste’s
2003: Ter Beek
2004: Bambino
2005: Cletas
2006: Plegt-Vos
2007: Kuiper Plaatveredeling
2008: Reisbureau Kroeze
2009: Gebr. Poppink
2010: Hendriksen
2011: ItMundi
2012: Rabobank Noord Twente
2013: La Cuisine
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen