Clubleden mogen gratis sporten in Langeveen

Foto: Fysiotherapie Langeveen

Bootcamp, hardlopen in een groepje, (medische) fitness. Voor elke ziel wat wils dus, simpelweg om gezonder te leven. Onder de noemer ‘Sport je club gezond’ gaat Fysiotherapie Langeveen de komende 12 maanden volledig gratis lessen plus bijbehorende begeleiding aanbieden. Deelnemers wordt alleen gevraagd tenminste €2 per keer te doneren aan haar/zijn eigen club.

“De komende maand zijn de Turftrappers aan de beurt en snel daarna zullen andere clubs worden uitgenodigd”, vertelt Ben Boerrigter enthousiast. De Langeveense carnavalsvereniging trapt daarmee in maart af met hun deelname, maar ook in Manderveen is er reeds animo. “Daar zijn veel mensen al bekend met ons bedrijf en vandaar dat we ook Manderveense clubs zullen uitnodigen voor dezelfde actie. Bijvoorbeeld een duivenvereniging of biljartclub, of misschien juist zij wel, zullen van ons de vraag voorgeschoteld krijgen om te komen sporten. Want actief zijn is voor iedereen belangrijk, jong of oud”, benadrukt Boerrigter. “Zo krijgen een stuk of 20 clubs uit de buurt van ons die mogelijkheid voorgeschoteld.”

Of ook andere verenigingen, in de andere dorpen, een uitnodiging zullen krijgen om in Langeveen een maand lang gratis te sporten, is nog maar de vraag. “Dat ligt er natuurlijk aan hoeveel deelnemers er binnenkort zijn. Loopt dat in de honderden, dan is de actie zeker geslaagd, maar hebben we ook best wel een probleem”, legt fysiotherapeut Boerrigter glimlachend uit. “Het ligt in de lijn der verwachting dat niet mensen van heinde en verre naar Langeveen komen, maar je weet het soms niet. Ik hoop van wel natuurlijk, al moet je realistisch blijven. Voor de leefbaarheid in het dorp en voor ons als fysiotherapeutische praktijk is het gewoon belangrijk. Ik ben erg benieuwd!”

Clubs die mogen deelnemen aan de actie worden door Fysiotherapie Langeveen benaderd. Vervolgens kunnen zij hun leden vragen gebruik te maken van de sportieve actie en de precieze voorwaarden die daaraan verbonden zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen