HR en recruitment voor compacte organisaties bij DeBesteKandidaat.nl

Foto: DeBesteKandidaat.nl

De beste kandidaat op de juiste plek, da’s wel zo ongeveer dé droom van elke werkgever. Maar ga er eens aanstaan om het te realiseren. Vaak is er onvoldoende tijd en kennis in huis om te bepalen of een bepaald persoon al dan niet past bij de bestaande organisatie. Voegt diegene voldoende toe, is er wel een match met andere werknemers, wat is nou precies zijn/haar achtergrond? Dat soort vragen spoken er dan door het hoofd van de toekomstige ‘baas’. Organisaties die (nog) niet groot genoeg is voor een eigen HR- of recruitment-afdeling besteden zulke delicate processen wijselijk uit.

Het vinden van het juiste personeelslid is dan ook een vak op zich, weten Marloes Steffens en Lilian van de Bunt. De beide Albergenaren zijn daarom gestart met DeBesteKandidaat.nl, een onafhankelijk adviesbureau voor werving & selectie. “Daarom kijken wij bij debestekandidaat.nl niet alleen naar ervaring en opleiding, maar ook naar de persoon achter het CV, en naar de organisatie achter de vacature”, legt Lilian uit. “Door onze jarenlange ervaring binnen arbeidsbemiddeling en ons grote netwerk binnen verschillende vakgebieden, kunnen wij op efficiënte en adequate wijze de beste kandidaat leveren van MBO- tot WO-niveau, en van schoolverlater tot ervaren vakspecialist”, vertelt Marloes.

Maatwerk, maar geen verrassingen

“Door onze flexibele dienstverlening hebben wij niet alleen de mogelijkheid maatwerk te leveren op het gebied van arbeidsbemiddeling, maar gaan wij tevens vooraf met de cliënt in gesprek over de werkwijze”, aldus Lilian. “Bij veel werving & selectiebureaus wordt al snel 20-25% van een jaarsalaris als fee betaald. Van ons krijgt men de beste kandidaat en wordt betaalt voor de geleverde diensten. Hierdoor volgt geen berekening van kosten voor diensten waarvan de cliënt geen gebruik wenst te maken.” Op deze manier kan DeBesteKandidaat.nl vooraf een transparante tariefstelling verstrekken en komt de werkgever niet voor verrassingen te staan. “Daarnaast werken wij op basis van no cure – no pay. Wij gaan graag in gesprek om samen met de cliënt zijn of haar wensen in kaart te brengen en daar het juiste traject op af te stemmen”, vult Marloes aan.

Oprichters

Lilian is haar carrière begonnen bij een regionaal advocatenkantoor, waar zij 6 jaar met veel plezier werkzaam is geweest. Vervolgens trad ze in dienst bij een internationale uitzendorganisatie, waar zij haar organisatietalent in de functie van consultant – het matchen van kandidaten en opdrachtgevers – goed heeft kunnen profileren.

Marloes is haar carrière begonnen als consultant bij een bekende internationale organisatie binnen de accountancy, waarbij zij op gebied van risico- en procesmanagement in het kader van efficiency een adviserende rol had binnen verschillende organisaties. Vervolgens is zij in dienst getreden bij een detacheringsbureau dat zich richt op het bankwezen, waar zij met name als controller op projectbasis binnen verschillende banken werkzaam is.

Voor kandidaten

Wanneer iemand op zoek is naar een nieuwe uitdaging, wil hij of zij graag meer van zichzelf laten zien dan alleen het CV. DeBesteKandidaat.nl wil deze persoon beter leren kennen zodat zij ook weten wie het is, zodat duidelijk wordt wie iemand is en binnen welke organisatie deze het beste past. Lilian: “In een persoonlijk gesprek kijken we naar ervaring, persoonlijkheid, motivatie, competenties maar vooral naar de persoonlijke wensen. DeBesteKandidaat.nl houdt rekening met die wensen en helpt om op het juiste moment de volgende stap in de carrière te maken.”

Kijk voor meer informatie op DeBesteKandidaat.nl of neem contact op via [email protected] of bel met tel. 06-27118976.

Reacties

Cookieinstellingen