Luuk Dijkers neemt BBQ in ontvangst bij Aannemersbedrijf Hoek & Zn

Foto: Aannemersbedrijf Hoek & Zn.

Tot zijn grote verrassing mocht Luuk Dijkers uit Vasse vanmorgen de door hem gewonnen BBQ in ontvangst nemen bij Aannemersbedrijf Hoek & Zn.

Tijdens de techniekdagen Tubbergen opende de aannemer als 1 v/d 7 bedrijven hun deuren voor scholieren en hun ouders. Samen met de BGT (Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen), gemeente Tubbergen, Canisius en basisscholen uit de gemeente gaven deze bedrijven een kijkje in hun keuken.

Voorlichting over techniek blijft belangrijk, aldus Daniel Hoek namens de bouwonderneming: “Als aannemersbedrijf moeten wij het echt van de techniek en het vakwerk hebben. Bij ons werken veel jonge mensen en wij willen daarom graag in een goede opleiding en het vak investeren. Als wij onze bijdrage kunnen leveren door scholieren enthousiast te maken voor ons vak, doen we dat graag.”

Prijsvraag in de werkplaats

En enthousiast waren de jeugdige bezoekers zeker, vooral waar de handen uit de mouwen mochten. In de werkplaats van Aannemersbedrijf Hoek konden de kinderen onder andere vogelhuisjes timmeren en gokken hoeveel doppen in een grote glazen pot zaten. Luuk Dijkers (groep 7 van Mariaschool Vasse) had het scherpste oog en hij noemde exact het juiste aantal doppen: 391.

De firma Hoek beloonde het technisch inzicht van Luuk met een gloednieuwe BBQ. De prijswinnaar was al enthousiast, maar weet het nu zeker: “Ik ga later in de bouw!”.

Reacties