Wouter Markvoort opent nieuw kantoor

Foto: Redactie

Afgelopen vrijdag is het verbouwde kantoor van Wouter Markvoort Creatieve Communicatie officieel geopend. De opening werd gevierd met een hapje en een drankje met klanten, vrienden, familie, buren en kennissen. Mede door het prachtige weer werd het een zeer geslaagd feestje.

Wouter Markvoort is van jongs af aan al ge├»nteresseerd in grafisch design en de boodschap achter reclames. Dit was dan ook de reden dat hij communicatie ging studeren in het hoge noorden. Tijdens deze studie heeft hij zich bewust gespecialiseerd in grafisch design en interactieve communicatie en veel dingen geleerd die hem nog dagelijks van pas komen. “Met dit creatieve bedrijf heb ik dan ook letterlijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Je kunt bij mij terecht voor logo’s, huisstijlen, websites, drukwerk en communicatieadvies”, vertelt Markvoort vol passie. “De kracht van mijn bedrijf is – denk ik – het persoonlijke en directe contact met mijn klanten. Daarom heb ik ook gekozen voor een bedrijfsnaam met mijn eigen naam. Ik werk voor veel verschillende klanten in diverse branches en dat maakt het werk heel afwisselend en uitdagend. Mijn portfolio bestaat uit opdrachten voor organisaties en bedrijven uit diverse branches zoals horeca en recreatie, overheid, zorg, bouw, onderwijs, handel en zakelijke dienstverlening.”

Voorgeschiedenis

Als in december 2012 zijn contract afloopt bij zijn werkgever besluit Markvoort de stap te wagen om voor zichzelf te beginnen. Vanaf maart 2013 huurde hij bij Hampsink.com, een andere vormgever uit Tubbergen, een kantoortje. Ook al is het een kleine ruimte zonder echte ramen, het bied wel de mogelijkheid om rustig te kunnen werken, te kunnen printen op groot formaat en om klanten te ontvangen.

Na 1,5 jaar in het kleine kantoor, komt er in hetzelfde pand een kantoor vrij aan de voorzijde. Dit bied veel mogelijkheden en is bovendien voorzien van grote ramen, wat zorgt voor veel daglicht. Per 1 januari jongstleden is hij daarom verhuisd naar dit grotere kantoor. Nu onlangs de geplande verbouwing is afgerond en het pand is voorzien van een eigen ingang, keuken en toilet, kan de langverwachte opening dan eindelijk plaatsvinden.

Trots op resultaat

“Ik geef mensen graag communicatieadvies en vind het leuk om samen te brainstormen over concepten en idee├źn. Het begint allemaal met een vragenlijst en een goed gesprek met de klant. Die informatie werk ik uit tot een logo, huisstijl, website of een campagne die goed bij de organisatie of persoon past. Zo was ik bijvoorbeeld ook van begin af aan betrokken bij de oprichting van Soccer Inside in Tubbergen. Dit bedrijf is inmiddels een bekende naam geworden in de regio, mede door het zeer geslaagde feest tijdens afgelopen WK. Dat deze klant binnen een korte tijd zoveel naamsbekendheid en media aandacht heeft gekregen, daar ben ik dan ook trots op.”

Wouter Markvoort Creatieve Communicatie is gevestigd op het adres Industriestraat 61A in Tubbergen.

Reacties