Streetdance en peutergym door By Sandra

Foto: Shot By Lot - Fotografie

Onder de naam By Sandra geeft de afgestudeerd sportinstructeur Sandra Albers-Rikmanspoel lessen peutergym en streetdance op verschillende locaties in Albergen, Harbrinkhoek, Tubbergen en Vasse.

Instromen is gemakkelijk en kan altijd.

Peutergym (van 2,5 tot 4 jaar)

“In mijn  lessen Peutergym staat plezier voorop en daarnaast spelenderwijs nieuwe vaardigheden leren en andere verbeteren. Door rennen, ballen, rollen en andere speelse oefeningen ontwikkelen kinderen hun motoriek. Voor kinderen die faalangst hebben of wat ‘bangig’ zijn kan deze  gym een goede manier zijn om hun angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Ze leren er meer te durven en op een veilige manier te bewegen. Omdat de lessen plaats vinden in de gymzaal van De Wiekslag leren de kinderen ook vast de ‘grote’ school kennen”, legt Sandra uit.

Vanaf 24 augustus elke maandagochtend in de gymzaal van De Wiekslag. De kosten bedragen €35 voor een 10-rittenkaart.

Streetdance (vanaf 4 jaar)

Streetdance is een dansvorm die al jaren erg populair is onder de jeugd. Een combinatie van verschillende muziekstijlen maken deze lessen geschikt voor bijna alle leeftijden. Sandra hierover: “Dansen is een mooie manier om je lichaam te leren kennen. Tijdens mijn danslessen dans ik op verschillende soorten muziek aangepast aan de leeftijd. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld K3 of Kinderen voor Kinderen en voor de oudere kinderen dansen we op de muziek van nu.”

De lessen vinden plaats in De Delle op de donderdag en de vrijdag vanaf 27 augustus. Lestijden:

  • Groep 0 en 1 – donderdag 16.00 uur
  • Groep 2 – donderdag 17.00
  • Groep 3 – donderdag 18.00 uur
  • Groep 4 – vrijdag 16.00 uur
  • Groep 5 en 6 – vrijdag 17.15 uur
  • Groep 7 en 8 – vrijdag 18.15 uur

Kosten zijn €35 voor een 10-rittenkaart

Meer info

Vrijblijvend contact opnemen kan het beste via: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen