Modeshow met tientallen modellen tijdens Preuf Tubbig

Foto: Ondernemers Hart Tubbergen

Het jaarlijkse proef-evenement in hartje Tubbergen met de welklinkende naam Preuf Tubbig zal weer opgeluisterd worden door een modeshow waaraan tientallen modellen aan meedoen.

Nagenoeg alle winkeliers uit het dorpshart zullen op zondag 6 september aanstaande vertegenwoordigd zijn. Voor het eerst sluiten ijssalon Jut & Jul en drankhandel ’t Raedthuys aan. Ribhouse Texas pakt na een jaartje afwezigheid extra uit met een compleet nieuwe presentatie, zo belooft het Geesterense restaurant. De winkels in Tubbergen zijn die dag open van 12.00 tot 17.00 uur. Preuf Tubbig zelf gaat nog door tot 18.30 uur, zodat ook de winkeliers zelf even een vorkje kunnen prikken na werktijd.

Modellen op de catwalk

Er is op 2 plaatsen live muziek in het dorp, verzorgd door Frank Droste. De modeshows, op de ongeveer 100 meter lange catwalk door de Gotestraat, zijn om 13.30 uur en 15.30 uur. De presentatie hiervan is weer in handen van Marga Bult en worden geheel verzorgd door de plaatselijke ondernemers. Daarbij geven ongeveer 60 modellen acte de présence.

De modeshows zijn geplaatst tussen 2 gezellig ingerichte terrassen waar de culinaire hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. De gevarieerde hapjes zijn verkrijgbaar van €1 tot €4.

De organisatie is vanuit de OHT (Ondernemers Hart Tubbergen) in handen van Marlis Scholten, Hedwig Nollen, Petra Fischer, Thomas Derksen en Marinus Fokkens.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen