Dorpshuiskamers in Langeveen en Reutum van start

Foto: Onbekend

Komende maand zullen er ook in andere dorpen dan Albergen en Vasse, waar al eerder soortgelijke initiatieven ontstaan zijn, zogenaamd dorpshuiskamers geopend worden. Hier worden activiteiten georganiseerd voor ouderen, die elkaar zo op een ongedwongen manier elkaar kunnen ontmoeten.

Afdeling seniorenondersteuning van Stichting Welzijn Tubbergen coördineert de diverse bijeenkomsten. Zowel in Langeveen en Reutum zijn de plaatselijke dorpsraden betrokken bij de ontmoetingsochtenden, al kwam in eerstgenoemde dorp het initiatief daartoe vanuit een particulier.

Langeveen

Morgenochtend vanaf 09.30 uur gaat de dorpshuiskamer bij ’t Proathuuske (Rouweweg 10) in Langeveen van start. Om de 14 dagen in de even weken zijn senioren van harte welkom voor een kopje koffie/thee, etc. Ook kunnen zij aanvullend gebruik maken van de lunch (soep met een broodje). Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Reutum

In het Kultuurhoes te Reutum start vanaf 8 oktober een dorpshuiskamer. Deze zal iedere tweede donderdag van de maand plaatsvinden. Ook hier zijn senioren vanaf 09.30 uur van harte welkom voor koffie/thee, een potje kaarten, biljarten of gewoon een praatje.

Meer informatie

Voor meer informatie over beide dorpshuiskamers kan contact opgenomen worden met de Stichting Welzijn Tubbergen (tel. 0546-622788) of per mail naar Nicolet Plegt ([email protected]).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen