Itmundi heet voortaan Nerds & Company

Foto: Nerds & Company

Vandaag is het zover. Itmundi uit Albergen neemt afscheid van haar huidige naam en identiteit en gaat verder onder de naam Nerds & Company.

Nerds & Company focust zich op het ‘nerdschap’, een wijziging in denken dat 2,5 jaar geleden is ingezet. Na het vormen van de nieuwe directie, afgelopen juli, is een nieuwe bedrijfsnaam opnieuw een stap in de ontwikkeling van het bedrijf. De naam doet recht aan de groei, de visie en herkenbaarheid van het IT-bureau.

Inhoudelijk hetzelfde

“Voor de directe relaties van Itmundi zal er inhoudelijk niets veranderen. De naam en identiteit van Itmundi passen niet meer bij wie we zijn geworden en willen zijn”, zo laat de directie (Koen Nijhuis, Thijs Geerdink en Tim Klein Robbenhaar) weten. “We kunnen ons goed voorstellen dat deze verandering vragen bij mensen oproept. In dit geval ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Graag lichten we onze beweegredenen voor deze verandering nog eens persoonlijk toe.”

Ter introductie van Nerds & Company is er een campagnewebsite gelanceerd waar men middels 42 introducties kennis kan maken met de nieuwe identiteit: www.nerds.company.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen