Happy Ladies voldaan en al zingend naar huis

Geluk komt van binnenuit, zegt men weleens. Maar wat nou als je innerlijke wegwijzer een beetje van koers is? Kan een soort TomTom je dan weer de juiste weg helpen vinden? Over deze en andere vragen ging ‘geluksdeskundige’ Mirjam Spitholt afgelopen zaterdag in tijdens haar presentatie gedurende de Happy Ladies Night.

Zo’n 70 vriendinnen, buurvrouwen, teamgenoten en familieleden genoten er bij ’t Oale Roadhoes van een sfeervol diner, waarbij de bediening in handen was van De Zingende Obers. Naast hun muzikale inbreng verloten ze ook op ludieke wijze een aantal cadeaus. Zo krijgen 2 gelukkige dames binnenkort een dagje lang de sleutels van een blitse terreinwagen.

Spitholt, in het dagelijks leven economiedocent bij Saxion, had het tijdens haar lessen op school al vaak over de grote levensvragen met de studenten. “Ik merkte dat hier veel behoefte aan was en dat het mij ook gewoon persoonlijk energie oplevert. Naast docent ben ik studieloopbaanbegeleider en begeleid ik studenten die nog zoeken naar de richting die ze op moeten of coach ik ze als ze, om welke reden dan ook, uit balans zijn. Elke keer weer geniet ik enorm van het op deze manier werken met mensen. Daar ben ik heel dankbaar voor.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen