Tubbergenaar dingt mee naar horecaprijs

Foto: André Hofman

Wessel Grobbink, student bij ROC van Twente, is genomineerd voor de prijs Beste Pop-up Restaurant 2015.

Wessel heeft tijdens zijn eindexamen opdracht Leiding & Organiseren van een horecaonderneming uitmuntend gepresteerd. Hij deed dit examen in het kader van zijn opleiding Fasttrack Hospitality Manager en werkt op dit moment bij Ruud Droste van ’t Oale Roadhoes in Tubbergen.

Vanaf februari volgt Wessel een stage van 5 maanden in Berlijn. In juli wordt bekend of hij samen met zijn 3 medestudenten de hoofdprijs (een cheque t.w.v. €400) heeft gewonnen.

Pop-up restaurants

Pop-up restaurants zijn een relatief nieuw fenomeen in de Nederlandse horeca. Vooral jonge ondernemers laten hiermee hun niveau van gastheerschap en (experimentele) kookkunsten zien, veelal met gebruik van social media om voldoende aandacht – populistisch ook wel ‘buzz’ genoemd – voor het nieuwe bedrijf te genereren.Wessel Grobbink genomineerd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen