Barbier Michael hoopt dat heel Tubbergen hem in de armen sluit

De blijdschap is hem van top tot teen af te lezen, want eindelijk is het zover. Een eigen kapperszaak en dan nog in Tubbergen ook. Een droom die werkelijkheid is geworden voor Michael Bedrosjan. Hij wil ook graag verhuizen naar het dorp, maar is nu al heel blij met deze grote stap.

“Echt waar, Tubbergen is voor mij de mooiste plek die er is in deze regio. Ik heb wel in andere plaatsen gekeken, maar hier klopt gewoon alles. De mensen zijn vriendelijk en trouw, zeker als je hen eenmaal voor je hebt gewonnen, en heel rustig van aard. Dat is in de stad veelal wel een beetje anders”, aldus de Almeloër. Om zich te onderscheiden focust hij zich op de klassieke barbier van weleer, die nog echt tijd voor je maakt en desgewenst alle (ongewenste) gezichtsbeharing weg kan halen. Zeker dan wat mannen betreft, maar vrouwen zijn tevens welkom voor – bijvoorbeeld – epileren. “Ik ben een echte barbier en kan van traditionele tot moderne kapsels creëren; wat men maar wil. Zeg het maar, dan doen we dat. Baarden trimmen en bijwerken is een andere specialiteit. Of met een scheermesje er compleet af halen natuurlijk. Overige beharing haal ik weg m.b.v. een touwtje. Dat maakt het snel lekker strak en glad.”

The Old School Barbershop Michael, gevestigd op het adres Grotestraat 87, is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot tenminste 19.00 uur geopend. Donderdags zelfs tot 21.00 uur. In principe is het niet nodig een afspraak te maken, legt Michael uit. “Vorige week kwam hier iemand binnen om 19.00 uur en vroeg of het nog wel mogelijk was om hem te knippen. Natuurlijk is dat het geval. Ik ga iemand niet wegsturen of zoiets, maar ben blij met elke klant. Je kunt bovendien gewoon binnen komen wandelen, geen enkel probleem. Wil je toch een bepaald moment vastleggen, ben ik ook via tel. 06-84555042 te bereiken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen