Hoogheden de Kroesmennekes bezoeken eerstgeborene en openen residentie

Afgelopen zaterdag werd het eerstgeborene kind van Fleringen sinds het aantreden van de hoogheden bezocht door Prins Wim, Adjudant Alwie en hun dames Simone en Laura.

Het gevolg melden zich bij Jolanda en Marco Heideman. Daar was op 10 december Shania geboren, een prachtig en gezond meisje van 49 cm en 3290 gram. Eerder die dag werd er een bos bloemen bezorgd bij Ruud en Chantal Rikmanspoel, actief lid van de Kroesmennekes, waar een gezonde zoon was geboren op 31 december, met de naam Jesse.

Opening residentie

De carnavalsmis van zaterdag werd voorafgegaan aan de opening van de residentie, het aanbieden van de hofauto en het uitreiken van het Kroes’n book.

Pastoor Thoni opende de carnavalsmis en werd onderscheiden door Prins Wim en Adjudant Alwie. Aansluitend toog het gezelschap richting residentie de DOK’s, waar uitbater Bart Dekker de koffie klaar had staan. De residentie werd officieel in gebruik genomen, waarna de hofauto werd aangeboden.

Een prachtige bestickerde Opel Zafira werd door Hagveld Auto’s aangeboden. Pascal en Hanneke ter Haar overhandigden de sleutels aan de hoogheden en hun dames, waarna er een proefrit volgde door het dorp, met goed resultaat.

Eenmaal weer in de residentie aangekomen werd er een staatsiefoto aangeboden, en mochten zij die plaatsen naast hun voorgangers van de afgelopen jaren. Walter Heithuis bood, namens de redactie, Prins Wim en Adjudant Alwie het eerst exemplaar aan van het Kroes’n book. Het boek vol verhalen en foto’s werd dan ook met vol enthousiasme ontvangen.

Zondagmorgen moesten de heren en hun dames weer paraat staan, want om 10.30 uur stonden de hoogheden van het sleuteldorp voor de deur, voor de jaarlijkse groepsfoto van de hele gemeente. Na de gebruikelijke fotosessie volgt er een kennismaking om de rest van de hoogheden met hun gevolg beter te leren kennen. De heren en dames zullen de komende weken elkaar zeker ook vaker gaan treffen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen