Gouden dansmariekes tijdens Tubbergse gala in het zonnetje gezet

Foto: Schaop'nböllkes

Gisteravond zijn de senioren dansmariekes van carnavalsvereniging de Schaop’nböllkes in het zonnetje gezet vanwege hun eerste prijs, afgelopen zondag tijdens het Dansmariekeconcours in Fleringen.

Vanuit de vereniging en ver daarbuiten is er niets dan lof voor deze prestatie, dat tevens wordt gezien als de kroon op het werk van begeleidster Marieke Masselink. De ‘gouden’ meidengroep (bestaande uit Doris Jansen, Ilja Jansen of Lorkeers, Judith Kamphuis, Anne Klaas, Anne Snijders en Babet Snijders) heeft maandenlang getraind om in Fleringen te schitteren. Dat is gelukt en de ontlading na de prijsuitreiking was dan ook groot.

Nadat het 3e gala in Tubbergen afgelopen was, werden zij door de Raad van Elf – in de persoon van Jarno Kroeze – gefeliciteerd en kregen een bloemetje aangeboden. Later in dit carnavalsseizoen worden ze nogmaals bejubelt, maar dat blijft tot dan nog een verrassing.

Ook werd met name Annie Wissink bedankt voor de vele uurtjes die ze aan de mooie aankleding van de dansmariekes heeft besteed.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen