Nerds verhuisd van Albergen naar Enschede

Foto: Nerds & Company

Het gaat goed met Nerds & Company, voorheen Itmundi geheten. Na het aanstellen van een driekoppige directie vorig jaar juli en het wijzigen van haar identiteit, afgelopen november, mag het bedrijf weer één van haar plannen verwezenlijken.

Afgelopen maandag, 1 februari, was de eerste werkdag vanuit het Capitool 15 te Enschede voor de medewerkers van het IT-bedrijf. De behoorlijke groei die het bedrijf het afgelopen jaar heeft meegemaakt, leidde ertoe dat het kantoor in Albergen te klein was geworden om iedereen te behuizen. Dat i.c.m. het streven om de meest uitdagende werkplek voor nerds in Nederland te zijn heeft het bedrijf doen besluiten om te verhuizen naar een beter bereikbare locatie in Twente.

Thijs Geerdink: “Onze nieuwe locatie combineert net zoals ons bedrijf techniek en innovatie met creativiteit. Onze mensen hebben mee kunnen denken over de inrichting van het nieuwe pand om zo autonoom een werkomgeving te creëren voor zichzelf en elkaar. Het kantoor is zo mooi aan het worden dat onze huidige talenten enthousiast aan de slag kunnen gaan in een nieuwe, inspirerende omgeving. Ook nieuwe talenten zullen geprikkeld raken om een plek bij Nerds & Company te willen bemachtigen. En nu is het dan ook nog eens uitstekend bereikbaar.”

Oprichter en mede-eigenaar Koen Nijhuis: “De plek en inrichting van ons nieuwe pand moet passen bij wie we zijn. Behalve het geluk van onze medewerkers is een beter te bereiken locatie ook een gehoor aan de wens van bestaande en nieuwe, regionale en landelijke klanten voor een beter bereikbare locatie. Met ons nieuwe kantoor aan het Capitool slaan we dan ook 2 vliegen in 1 klap.”

Ondanks dat het bedrijf haar intrek al heeft genomen in het nieuwe pand, wordt er op het moment nog de laatste hand gelegd aan het interieur. Zodra alle puntjes op de ‘i’ staan volgt er een feestelijke opening voor klanten en relaties van Nerds & Company. Wie niet kan wachten is van harte welkom voor een inmiddels bekende ‘Nerd-Safari’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen