Scouts van Kameleongroep Vasse kampioen in regio Essnlaand

Foto: Kameleongroep Vasse

In het weekend van 9 en 10 april waren in Rossum de regionale scoutingwedstrijden. Ook de Kameleongroep Scouting Vasse e.o. deed mee.

Een stel fanatieke scouts vertrok zaterdagmorgen vroeg in de ochtend op de fiets vanuit Vasse richting Rossum. Op het terrein aangekomen werd meteen begonnen met het opbouwen van de tent want hiervoor kunnen punten worden verdiend net zoals voor de opdrachten. Dit kunnen opdrachten zijn zoals het opvoeren van een toneelstukje of een tocht lopen maar ook onderdelen zoals samenwerking en zelf eten koken in de buitenlucht komen aan bod.

De scouts van de Kameleongroep Vasse hebben op alle onderdelen hun beste beentje voor gezet met als resultaat het kampioenschap van de regio Essnlaand! In het Pinksterweekend mogen zij de regio vertegenwoordigen op de landelijke scoutingwedstrijden in Baarn.

Op de foto staan Dirk Weersink, Sofie Schurink, Jelle Pigge, Charlot Weersink, Louise Scholten Linde en Bart oude Oosterik.

Lid worden?

Benieuwd wat de scouting doet? Of wil uw kind een keer komen kijken? Neem dan contact op met Jos Olde Loohuis (tel. 0541-680431) of kijk op www.kameleongroepvasse.nl voor de diverse contactpersonen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen