Blije winnaars van de Tukkerstocht 2016 QR-code Quiz

De blije winnaars tussen Gilbert Leemhuis (links) en Arjan Lucas (rechts)
De blije winnaars tussen Gilbert Leemhuis (links) en Arjan Lucas (rechts)
Foto: Tukkerstocht Albergen

Na een zeer succesvol verlopen Tukkerstocht 2016, was afgelopen woensdag opnieuw een heugelijke dag voor enkele jeugdige wandelaars.

Tijdens de 6 km-afstand hebben Jelle Veldhof (Abergen), Lasse Velthof (Tubbergen) en Danique Haarhuis (Harbrinkhoek) meegedaan aan de QR-code quiz in het teken van het thema Techniek verrast je. Onderweg kwamen zij op een twintigtal locaties een zwart-witte blokjescode (QR-code) tegen. Na het kraken van de code kregen ze de bijbehorende vraag op de mobiele telefoon. Door de bijbehorende letters van de goede antwoorden achter elkaar te zetten ontstond de oplossing ’techniek en wetenschap’.

Afgelopen woensdag ontvingen de 3 winnaars van alle goede inzendingen uit handen van Arjan Lucas (Lucas IT) en Gilbert Leemhuis (Tukkerstocht Albergen) een leerzame en uitdagende techniekdoos. De uitreiking geschiedde in de ontvangstruimte van de sponsor van de prijzen, Lucas IT. Natuurlijk mochten de meegekomen broertje (Thijs), zusje (Anouk) en vriendje (Jitse) nadien ook mee op de foto.

Lucas IT is in 1999 opgericht door de broers Arjan en Léon Lucas en zijn gevestigd in hun eigen bedrijfspand aan de Zandhuisweg 1 te Albergen, waarin ook haar dochteronderneming Het Weemsel is gehuisvest. In de nazomer van 2015 zijn 2 nieuwe concepten gelanceerd. Het eerste concept is www.clouduittwente.nl (voor cloud computing, telecom, internet en printers). Later is ook www.itontzorgt.nl gelanceerd (voor huisartsen, apotheken en overige gezondheidcentra). Deze concepten zijn een strategische samenwerking tussen Lucas IT en Loohuis Communicatie uit Fleringen om de klant één aanspreekpunt, één nota en één totaaloplossing te kunnen bieden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen