Eetrijk en ’t Vossenveen bundelen krachten

Vanaf 29 april is ’t Vossenveen in Albergen de thuisbasis van kok Lucas Goldsteen van Eetrijk. Dat betekent meer èn nieuwe mogelijkheden voor bezoekers en gasten.

Op de donderdagen komen er verrassende culinaire activiteiten of workshops en de gelegenheid om een dagschotel te eten. Op vrijdagavonden kan er ‘rijk’ gegeten worden in huiselijke sfeer, van 1 tot 5 gangen.

Eetrijk

Lucas Goldsteen van eetrijk.nl is de laatste jaren o.m. bekend geworden door zijn kookkunst op de Twentse streekmarkt in Delden. Hij kookt het liefst met verse biologische producten en maakt naar eigen zeggen graag mensen gelukkig met goed eten. Op de vrijdagavonden kunnen gasten gaan genieten van streekverse diners met 1 tot 5 gangen naar keuze.

Op de donderdagen biedt de in Harbrinkhoek wonende Lucas activiteiten aan samen met culi’s en kunstenaars waarbij de kunst en het koken centraal staan. Bij deze gelegenheden wordt een dagschotel geserveerd. Regelmatig organiseert Lucas een ‘foodlab’ om samen te experimenteren met kooktechnieken, innovatieve ontwikkelingen of gewoon met het combineren van smaken.

’t Vossenveen

Kunstcentrum ’t Vossenveen in het buitengebied van Albergen is een bekende plek voor kunst, cultuur en ambacht en ligt aan doorgaande Twentse wandel- en fietsroutes. De galerie en de beeldentuin zijn gratis toegankelijk. Er worden werken van steeds wisselende kunstenaars getoond en bovendien is er regelmatig een kunstevenement om kunst ook echt te beleven. Bijzonder is daarnaast het toeristische Vlinderpunt – ingericht in de tuin van ’t Vossenveen – gericht op het ontdekken van Noordoost-Twente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen