’t Bloemenbos introduceert nieuw concept

Vriendinnen, buurvrouwen en complete families zijn welkom om bij ’t Bloemenbos een nieuw concept uit te proberen. Hierbij wordt een workshop gecombineerd met een culinaire ervaring, desgewenst binnen een bepaald thema.

Het werken met bloemen, het geven van workshops daarin, het zorgen voor mensen én lekker eten. Met deze ingrediënten bedacht Renate Olde Dubbelink van ’t Bloemenbos uit Reutum een nieuw concept: workshoppen in combinatie met een high tea, uitgebreide lunch of diner. Het was een langgekoesterde wens van Renate.

En hoe zou het zijn om je dromen werkelijkheid te laten worden? Samen met dochter Amke werd het idee zorgvuldig besproken, want ook zij heeft haar kwaliteiten op vele verschillende vlakken liggen. En hoewel beiden van koken houden, wilden ze het kookgedeelte aan een professioneel iemand overlaten. Al gauw kwam de naam van Carla Ikink in beeld, een huisvriendin met een passie voor koken. Carla was gelijk enthousiast en na een klein beraad werden de krachten gebundeld.

Culinair geschikt

Het concept is inmiddels omgedoopt tot Culinair geschikt en vanaf nu te boeken via www.hetbloemenbos.com. Als het aan Renate ligt, is iedereen welkom, in groepen met een minimum van 8 personen tot ongeveer 12 personen. De workshop is voorafgaand of aansluitend het eten en er wordt in overleg een onderwerp uitgekozen. “Ook voor de jongere meiden kan het leuk zijn met bijvoorbeeld een sieraden-workshop i.c.m. een high tea”, legt Renate uit.

Proefetentje

Onlangs werden 4 mensen uitgeloot om samen proef te eten in de sfeervolle keuken van ’t Bloemenbos. De meest uiteenlopende gerechten, hoofdzakelijk bestaande uit seizoensgebonden producten, werden hierbij op smakelijke wijze gepresenteerd. De proefeters waren bij alles flink enthousiast. En na de nodige tips en aandachtspunten werd de avond geslaagd afgesloten.

“Vrijdag 6 mei staat ’t Bloemenbos met Culinair geschikt op de Ladies Night in Reutum. Ook op 7 en 8 mei zijn we aanwezig bij het Lentefestival van het EK klootschieten”, vertelt Renate. “Kom gezellig langs.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen