Dubbeldorp kijkt terug op attractieve School- en Volksfeesten

Dannenkamp 1 viert de eindoverwinning
Dannenkamp 1 viert de eindoverwinning
Foto: MVV'29

De meeste punten zijn voor Dannenkamp 1. Met woorden van deze strekking werden vandaag de jaarlijkse School- en Volksfeesten in dubbeldorp Harbrinkhoek/Mariaparochie afgesloten.

De 11 wijken uit beiden dorp streden in verschillende categorieën tegen elkaar. Op vrijdagavond stond het wijkvoetbal op het programma en op zaterdag streden ze tegen elkaar tijdens de playbackshow. Op zondag werd er gevolleybald en was bovendien het rode draadspel onderdeel van de strijd.

Dannenkamp 1 behaalde de meeste punten in het gehele weekend. Markgraven/Schelfhorst heeft naar het zich laat aanzien de beste voetballers in huis, terwijl de Mooie Vrouwenweg het mooiste konden plackbacken. Het volleybaltoernooi werd gewonnen door Dannenkamp 1 en het rode draadspel bleek een prooi voor Dannenkamp 2014.

Jong en oud genoot van de School- en Volksfeesten. Terwijl kinderen op de kermis in de autoscooters, de zweefmolen en op de ‘bank’ te vinden waren, verbleven de ouderen voornamelijk in en rond de feesttent. Op vrijdag- en zaterdagavond werd de muzikale omlijsting voorzien door muziek van Toronto. Op zondagmiddag speelden de broers Jacco en Lennard Kiezenbrink uit Hengevelde onder de bandnaam Poor John speelden de sterren van de hemel. Na het optreden volgde de prijsuitreiking, waarna het geslaagde weekend werd afgesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen