Google-partner Het Weemsel is verhuisd naar Hengelo

Arjan Lucas, Léon Lucas en Rick Schlepers
Foto: Inventus Online

Het Weemsel, een online marketingbureau uit Albergen, is per 1 juni verhuisd naar Hengelo. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij online marketing en zorgt voor een optimale online vindbaarheid. De groei van het bureau vraagt om een nieuw pand voor haar medewerkers en klanten.

“Deze stap is toekomstgericht en past binnen onze groeistrategie”, aldus eigenaar en oprichter Rick Schlepers van Het Weemsel. “Vanuit de vestiging in Albergen beheren we over de 100 organisaties, van zelfstandige ondernemers tot grote multinationals. In ons nieuwe kantoor hebben we voor de komende jaren voldoende ruimte voor verdere groei.” Mede-eigenaar Arjan Lucas vult aan: “Ook de goede bereikbaarheid, gelegen aan de snelweg, van het pand is een groot voordeel voor onze klanten en personeel.”

Het Weemsel is opgericht in 2010. Het team is inzetbaar voor alle online marketingvraagstukken van organisaties. Bijvoorbeeld advertenties op Google, een nieuwe website of het inzetten van een Facebookcampagne. Inmiddels staat Het Weemsel in de top 20 van de Google partners in Nederland. Met een eigen webafdeling en online marketeers werken ze dagelijks enthousiast voor veel verschillende klanten en andere bureaus.

Alle bezoekers van het Twentse bedrijf zijn welkom op de nieuwe hoofdlocatie. De nevenlocatie (voormalig pand) in Albergen aan de Zandhuisweg 1 blijft in gebruik voor klanten uit Tubbergen en omstreken.

Reacties