Gedenkteken aangebracht in nieuwbouw zorgboerderij Erve Tijhuis

Clemens Tijhuis, Aloy Tijhuis en Sebastiaan Tijhuis (vlnr)
Clemens Tijhuis, Aloy Tijhuis en Sebastiaan Tijhuis (vlnr)
Foto: Paul Snijders

Gisteren heeft Aloy Tijhuis een gedenkteken geplaatst in een muur van het in aanbouw zijnde woon-zorgcentrum van zorgboerderij Erve Tijhuis.

Aloy Tijhuis (eerste generatie) is 1 van de 15 kinderen in het gezin Tijhuis, die op dezelfde plek geboren zijn als waar nu de zorgboerderij voor dagbesteding is te Langeveen. Clemens Tijhuis (tweede generatie) en Sebastiaan Tijhuis (derde generatie) hadden de eer om hem bij te staan in deze gedenkwaardige gebeurtenis.

Ouderenzorg

Zorgboerderij Erve Tijhuis zal medio december 2016 haar deuren openen voor kleinschalige woonvorm voor ouderen met zowel somatische als psychogeriatrische problematiek. Tevens zal er ruimte zijn voor logeer opvang ter ontlasting van de mantelzorger of voor het revalideren na medische operaties.

Verschillende disciplines onder 1 dak

Zorgboerderij Erve Tijhuis gaat een samenwerking aan met een specialist ouderengeneeskundige en een huisarts. Tevens beschikt het zorgbedrijf over de deskundigheid van verschillende disciplines als psycholoog, fysiotherapie, logopedie en of ergotherapie. Hiermee speelt het in op de vraag naar vertrouwdheid, geborgenheid en veiligheid in een mooi natuurlijke plattelandsomgeving met een groot erf en vele mogelijkheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen