Nieuw seizoen jeugdtheater bij Concordia Albergen

Foto: Concordia Albergen

De kindertheatergroep van toneel- en muziekvereniging Concordia start met een nieuwe cursus. Het is bedoeld voor alle kinderen vanaf ongeveer 8 tot 12 jaar die het leuk vinden om actief iets aan theater te doen.

De lessen worden gegeven door een ervaren regisseur. Gedurende het hele jaar komen verschillende aspecten van toneel aan bod waar samenspel, concentratie, inlevingsvermogen, tekst en improvisatie een rode draad zijn. Kinderen leren zichzelf goed te presenteren. Belangrijk is dat plezier tijdens de wekelijkse lessen voorop staat. Aan het einde van het seizoen wordt er een gezamenlijke voorstelling gegeven.

Jongerentheatergroep

Voor jongeren vanaf ongeveer 12 jaar tot 18, is er een speciale jongerentheatergroep. Deze bestaat uit jongens en meisjes uit Albergen, maar ook andere plaatsen in de gemeente Tubbergen. Allerlei basisvaardigheden van het toneelspelen en andere vormen van theater komen hier aan bod. Tevens worden er theatersportoefeningen gedaan. Net als de kindertheatergroep werkt ook de jongerentheatergroep naar een voorstelling toe. Iedere donderdag van 17.00 uur tot 18.30 uur repeteren ze.

Informatie

Nieuwe leden zijn welkom, zowel van binnen als buiten Albergen. Talent of ervaring is niet nodig! De repetities van beide groepen vinden plaats in het clubgebouw van de vereniging bij sporthal De Danne in Albergen. Er kan eerst een aantal keren vrijblijvend meegedaan worden.

Voor aanmelding of informatie kan er contact worden opgenomen met: Joke Lekkerkerker (tel. 06-21441008) of Dimph Kooistra (tel. 06-23268306) of via mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen