Eerste hoogheden in gemeente Tubbergen bekend

Adjudant Frank en prins Sebastiaan (vlnr)
Adjudant Frank en prins Sebastiaan (vlnr)
Foto: Dubbelkiekers

Een bomvolle zaal, een nieuwsgierig en verwachtingsvol publiek en een gezellige sfeer waren gisteren de hoofdingrediënten tijdens de opkomstavond van de nieuwe prins en adjudant van carnavalsvereniging De Dubbelkiekers uit Harbrinkhoek/Mariaparochie.

Eerst werd in zaal Kampkuiper stilgestaan bij het afscheid enkele zeer actieve leden. Ook kon een viertal nieuwe leden van de Raad van Elf worden gepresenteerd aan het publiek.

Afscheid

Daarna werden prins Jurgen, zijn adjudant Martijn en de hofdames Miriam en Floor uitgezwaaid. Middels het traditionele afknippen van de veren op hun steek werd onder dankzegging afscheid genomen van dit illustere kwartet.

Nieuwe prins en adjudant

Dit was uiteindelijk de opmaat voor de climax van de avond: de opkomst van de nieuwe prins en adjudant voor het seizoen 2016-2017. Onder de klanken van een door hun zelf gemixt stukje muziek stapten uiteindelijk de nieuwe prins Sebastiaan Masselink en zijn adjudant Frank Nijhof door het witte doek, bijgestaan door hun partners Manon en Hugo.

Prins Sebastiaan is in het dagelijks leven advocaat/mede-eigenaar bij Brusse & Masselink Advocaten. In zijn vrije tijd is hij o.m. actief betrokken als bestuurslid bij CV Noord Proost, een relatief nieuwe carnavalsgroep uit Harbrinkhoek/Mariaparochie. Zeker geen onbekende in de carnavalswereld dus.

Adjudant Frank is in het dagelijks leven werkzaam bij Only-M en houdt zich daar bezig met het maken van dameskleding. Zijn partner Hugo was de tweede prins van de Dubbelkiekers in het jaar 2004.

Beide mannen hanteren als lijfspreuk voor dit jaar: ‘Ieder hef zien gebrek. Oons geet dit carnavaljoar niks te gek!’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen